ANNA PUUN, ERININ JA IDA PAULIN MUODOSTAMA SUPERYHTYE RODEO DEBYTOI TÄNÄ SYKSYNÄ - Superstar Agency

ANNA PUUN, ERININ JA IDA PAULIN MUODOSTAMA SUPERYHTYE RODEO DEBYTOI TÄNÄ SYKSYNÄ

Julkaistu 21.10.2024

RODEO on uusi Anna Puun, Erinin ja Ida Paulin muodostama superyhtye, joka ammentaa musiikillista inspiraatiota isoista pop-melodioista ja kantrimusiikista. Lyyrisesti kolmen naisen kokemukset yhdistyvät biiseissä elämänmakuiseksi soundtrackiksi. RODEOn pian julkaistava debyyttisingle on nimeltään Ensimmäinen rodeo ja se on ensimaistiainen ensi vuonna julkaistavasta albumista.

Musa-alalla tulee usein törmäiltyä kollegoiden kanssa milloin milläkin bäkkärillä ja fiilisteltyä vuoroin toisten juttuja ”meidän pitäis joskus kirjottaa yhdessä”-tyyppisten heittojen saattelemana. Vaikka kohtaamiset on vilpittömiä, jää usein lupaukset yhteisestä luovasta tekemistä keskustelun tasolle. Tänä vuonna yksi tällainen fiilistely toteutui, ja me kolme päädyttiin saman katon alle tekemään musaa ensimmäistä kertaa tällä kokoonpanolla. Tajuttiin, että ollaan jonkun todella spesiaalin äärellä, kun laulu toisensa perään syntyi kuin itsestään meitä yhdistävän biisintekijyyden, estetiikantajun sekä musamaun (miksei myös huumorintajun) tuloksena ja niin meistä muodostui bändi nimeltä RODEO, kertoo kolmikko yhtyeen synnystä.

Me ollaan pidetty hauskaa ja avattu sydämemme, ja toivotetaan kuulijat nyt tervetulleiksi meidän kyytiin. Tää ei oo meidän ensimmäinen RODEO — eikä viimeinen.

Anna Puu, Erin ja Ida Paul & Kalle Lindroth -duosta tunnettu Ida Paul kuuluvat tahoillaan Suomen rakastetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin. He ovat keränneet useita Emma-ehdokkuuksia ja -palkintoja sekä julkaisseet lukuisia platinasinglejä ja -albumeja, jotka ovat jättäneet jäljen suomalaiseen pop-musiikkiin.

 

Lisätiedot:
Annu Winter / Superstar Agency Oy
annu.winter@superstar.fi
+358 44 043 6766

Seuraa meitä